Strafrecht

Wanneer u op deze site terecht bent gekomen, heeft u mogelijk een strafrechtelijk probleem. Het kan zijn dat u bent uitgenodigd voor verhoor als verdachte door de politie of een andere opsporingsinstantie. Het kan ook zijn dat u al bent verhoord en dat u zich nu realiseert dat het probleem toch ernstiger is dan u eerst dacht. Mogelijk heeft de politie uw woning of bedrijfspand doorzocht en goederen of geld van u in beslag genomen.

Er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen waardoor u behoefte kunt hebben aan strafrechtelijk advies. In het kader van de opsporing en vervolging van strafbare feiten heeft de overheid immers veel bevoegdheden die heel diep ingrijpen op uw dagelijkse leven. Ook wanneer u niet zelf wordt verdacht maar een dierbare, een zakelijk contact of een collega. U kunt dan de behoefte hebben goede bijstand voor deze persoon te regelen, maar het is ook denkbaar dat de verdenking van een ander leidt tot bijvoorbeeld een doorzoeking bij u thuis of op kantoor. 

In al dit soort gevallen is het verstandig en belangrijk dat u zich in een zo vroeg mogelijk stadium laat adviseren door een advocaat met kennis van het strafrecht. De ervaring leert dat burgers, of ze nu onschuldig zijn of niet, in een procedure enorme schade kunnen leiden wanneer ze te laat deskundige bijstand hebben ingeroepen. Dat valt in een later stadium niet altijd even gemakkelijk meer recht te trekken en kan leiden tot zeer onprettige gevolgen voor de persoon in kwestie.

Bent u door de politie, de FIOD of AID verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen omdat u wordt verdacht van een economisch delict? Laat u bijstaan door strafrechtadvocaat Van Jaarsveld.

Mr. van Jaarsveld is werkzaam in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Kortom, in heel Nederland. Een afspraak kan ook bij u in de buurt plaatsvinden.

Tel. 050-360 37 68
Fax. 050 360 35 61

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderpark 15
9724 AG Groningen

Postbus 604
9700 AP  Groningen