Over mr. P.Th. van Jaarsveld

Paul van Jaarsveld studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al tijdens zijn studie werd hij in 2000  senior-gerechtssecretaris bij het Gerechtshof te Leeuwarden waar hij zich uitsluitend met strafzaken bezighield. Hij werkte ook toen al aan strafzaken die in alle soorten en maten voorbij kwamen. Na die voor hem leerzame tijd – waarin hij nog een kort uitstapje maakte naar de rechtbank Groningen (gedurende 1 jaar) – werd hij in 2007 advocaat. Al snel merkte hij dat het strafrecht hem ook in die hoedanigheid bleef trekken.

Inmiddels heeft hij een praktijk opgebouwd waarin zeer verschillende types verdenkingen voorkomen. Te denken valt hierbij aan levens- en overige geweldsdelicten, maar ook verschillende vormen van fraude, witwassen, drugsdelicten en zedenkwesties.

Zijn bijstand begint vaak al voor het eerste verhoor door de politie (of andere opsporingsinstantie) en duurt tot de einduitspraak. “Alle bij een strafrechtelijke procedure betrokken personen genieten mijn respect, maar mijn volledige toewijding en inzet zijn gericht op de behartiging van de rechten en belangen van mijn cliënt”, aldus Van Jaarsveld. Dit uitgangspunt is merkbaar in zijn wijze van optreden. Hierdoor wordt hij door zijn cliënten gewaardeerd en vertrouwd.

In 2011 sloot hij zich aan bij LW advocaten. Tegenwoordig vertegenwoordigt hij de vestiging van Meijers Canatan Advocaten in Groningen. Meijers Canatan Advocaten heeft verder vestigingen in Amsterdam en Groningen.

T +31 (0) 50 556 55 78
M +31 (0) 624 59 44 16
F +31 (0) 20 708 54 15

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hereplein 3
9711 GA Groningen

www
meijerscanatan.nl