Over mr. P.Th. van Jaarsveld

Paul van Jaarsveld studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al tijdens zijn studie werd hij in 2000  senior-gerechtssecretaris bij het Gerechtshof te Leeuwarden waar hij zich uitsluitend met strafzaken bezighield. Hij werkte ook toen al aan strafzaken die in alle soorten en maten voorbij kwamen. Na die voor hem leerzame tijd – waarin hij nog een kort uitstapje maakte naar de rechtbank Groningen (gedurende 1 jaar) – werd hij in 2007 advocaat. Al snel merkte hij dat het strafrecht hem ook in die hoedanigheid bleef trekken.

Inmiddels heeft hij een praktijk opgebouwd waarin zeer verschillende types verdenkingen voorkomen. Te denken valt hierbij aan levens- en overige geweldsdelicten, maar ook verschillende vormen van fraude, witwassen, drugsdelicten en zedenkwesties.

Zijn bijstand begint vaak al voor het eerste verhoor door de politie (of andere opsporingsinstantie) en duurt tot de einduitspraak. “Alle bij een strafrechtelijke procedure betrokken personen genieten mijn respect, maar mijn volledige toewijding en inzet zijn gericht op de behartiging van de rechten en belangen van mijn cliënt”, aldus Van Jaarsveld. Dit uitgangspunt is merkbaar in zijn wijze van optreden. Hierdoor wordt hij door zijn cliënten gewaardeerd en vertrouwd.

In 2011 sloot hij zich aan bij LW advocaten. Voor andere rechtsgebieden kunt u bij één van zijn kantoorgenoten terecht

Tel. 050-360 37 68
Fax. 050 360 35 61

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuiderpark 15
9724 AG Groningen

Postbus 604
9700 AP  Groningen